cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PoohBear
Resolver I
Resolver I

Return Array to PowerApps Returns Nothing Using Response

I have a PowerApps that with a button to return an array from Power Automate using the Response Action. My flow gets the data that I need for the Response (below). However, my "ClearCollect" returns nothing to the app. I tried to recreate a new flow directly from the app and nothing I do returns the data to a collection. Any ideas?

 

PoohBear_0-1638583515542.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Pstork1
Dual Super User III
Dual Super User III

Check the advanced settings for the HTTP response you are using to return the array.  Verify that you have a valid JSON schema.  That is usually the issue when you don't get a collection on the return.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

View solution in original post

4 REPLIES 4
Pstork1
Dual Super User III
Dual Super User III

Check the advanced settings for the HTTP response you are using to return the array.  Verify that you have a valid JSON schema.  That is usually the issue when you don't get a collection on the return.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

View solution in original post

mahoneypat
Super User
Super User

Please see if this previous solution helps.

Solved: Send array from my json object to PowerApps app - Power Platform Community (microsoft.com)

Pat

 





Did I answer your question? Mark my post as a solution! Kudos are also appreciated!

To learn more about the Power Platform, follow me on Twitter or subscribe on YouTube.


@mahoneypa HoosierBI on YouTube


Ended up being the required properties within the JSON schema. Once I removed those it worked.  I was copying directly from the Outlook Get Events, but there must have been an invalid field there. Thanks for replying. I really appreciate it. 

Pstork1
Dual Super User III
Dual Super User III

Rather than an invalid field it might have just been a field that didn't have data for all the records.  The required section covers what fields must have data to be returned.



-------------------------------------------------------------------------
If I have answered your question, please mark your post as Solved.
If you like my response, please give it a Thumbs Up.

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (2,022)