cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper I
Helper I

Run Flow option Missing

Hi,

I have created a "For a selected item" flow and i was able to run the flow and test, it all works fine. But the users and not able to see this "Run Flow" option for them to run this flow.

 

 

Capture.JPG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Hi @kannan1,

 

Before the user uses the Flow, he should add the connection of the SharePoint, click the cross to add a new connection:

Annotation 2020-04-28 163228.png

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
Community Support
Community Support

Hi @kannan1,

 

Before the user uses the Flow, he should add the connection of the SharePoint, click the cross to add a new connection:

Annotation 2020-04-28 163228.png

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Top Solution Authors
Users online (5,726)