cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Ftejani
Level: Powered On

Send email from shared mailbox - "Resource could not be discovered"

Dear

I am in the process of creating a flow to send an email from a shared mailbox and receive the following error when running:
Status code = 404
{
"status": 404,
"message": "Resource could not be discovered.\r\nclientRequestId: b1f97f82-706e-4804-a510-6e4088215bc9\r\nserviceRequestId: 159481e6-474a-4f1b-8866-2725dd0dc8ad",
"source": "office365-eus.azconn-eus-01.p.azurewebsites.net"
}

 

My account has fulll access to the shared mailbox and it is being used as account for the connector.


I would really appreciate any kind of help or pointers in how this can be solved 🙂

Thanks
Regards
Farzad

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Send email from shared mailbox - "Resource could not be discovered"

 

Hi @Ftejani ,

 

Flows fail if a setting in an action of the flow doesn't function as expected. In this case, the error message contains Bad request or Not found, or an error code of 400 or 404 appears.

Please share the details of the Flow configuration so that we can analyze the issue.

 

In addition, you should pay attention to the following two points when configuring the action related to Shared mailbox:

  • The account that configures the connection (in this case, your account) needs to be a member of the Shared mailbox.
  • You need to remove semicolon at the end of the Mailbox Address.

Please take a try again.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: Send email from shared mailbox - "Resource could not be discovered"

 

Hi @Ftejani ,

 

Flows fail if a setting in an action of the flow doesn't function as expected. In this case, the error message contains Bad request or Not found, or an error code of 400 or 404 appears.

Please share the details of the Flow configuration so that we can analyze the issue.

 

In addition, you should pay attention to the following two points when configuring the action related to Shared mailbox:

  • The account that configures the connection (in this case, your account) needs to be a member of the Shared mailbox.
  • You need to remove semicolon at the end of the Mailbox Address.

Please take a try again.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons in April

Read the announcement for more information!

firstImage

Better Together Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,384)