cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Ftejani
Level: Powered On

Send email from shared mailbox - "Resource could not be discovered"

Dear

I am in the process of creating a flow to send an email from a shared mailbox and receive the following error when running:
Status code = 404
{
"status": 404,
"message": "Resource could not be discovered.\r\nclientRequestId: b1f97f82-706e-4804-a510-6e4088215bc9\r\nserviceRequestId: 159481e6-474a-4f1b-8866-2725dd0dc8ad",
"source": "office365-eus.azconn-eus-01.p.azurewebsites.net"
}

 

My account has fulll access to the shared mailbox and it is being used as account for the connector.


I would really appreciate any kind of help or pointers in how this can be solved 🙂

Thanks
Regards
Farzad

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Send email from shared mailbox - "Resource could not be discovered"

 

Hi @Ftejani ,

 

Flows fail if a setting in an action of the flow doesn't function as expected. In this case, the error message contains Bad request or Not found, or an error code of 400 or 404 appears.

Please share the details of the Flow configuration so that we can analyze the issue.

 

In addition, you should pay attention to the following two points when configuring the action related to Shared mailbox:

  • The account that configures the connection (in this case, your account) needs to be a member of the Shared mailbox.
  • You need to remove semicolon at the end of the Mailbox Address.

Please take a try again.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: Send email from shared mailbox - "Resource could not be discovered"

 

Hi @Ftejani ,

 

Flows fail if a setting in an action of the flow doesn't function as expected. In this case, the error message contains Bad request or Not found, or an error code of 400 or 404 appears.

Please share the details of the Flow configuration so that we can analyze the issue.

 

In addition, you should pay attention to the following two points when configuring the action related to Shared mailbox:

  • The account that configures the connection (in this case, your account) needs to be a member of the Shared mailbox.
  • You need to remove semicolon at the end of the Mailbox Address.

Please take a try again.

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform Online Conference

Join us for the first ever Power Platform Online Conference!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

Look out for new contribution recognition badges coming SOON!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,105)