cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Sr111
Level: Power Up

Setting multi-user field to blank

Hi,

 

I have a SharePoint document library that has a few multi-user fileds (Approver L1, Approver L2, Approver L3). I am setting these fields to blank using the Https request action. That works all fine. However, the issue that I am running into is that when I open a document in word desktop application it gives me save error. That's because instead of blanking out the user fields it's setting it up as 0. Please advice

Capture.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SR11
Level: Powered On

Re: Setting multi-user field to blank

I resolved this issue. The user field was updating incorrectly in the Https action to clear out multiple user field. Instead of

{'__metadata':{'type':'SP.Data.ApprovalTestItem'},

'ApproverId':{'results':[0]}"}]}

I had to use

{'__metadata':{'type':'SP.Data.ApprovalTestItem'},

'ApproverId':{'results':[]}"}]}

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Super User
Super User

Re: Setting multi-user field to blank

Hi @Sr111 

 

Can you please post a screenshot of your Flow so I can try to recreate your scenario on my end?

 

Thanks,

Fausto Capellan, Jr


Fausto Capellan, Jr


Did I answer your question? Mark my post as a solution! Did my response help? Please give it a thumbs up!

Proud to be a Flownaut!


SR11
Level: Powered On

Re: Setting multi-user field to blank

I resolved this issue. The user field was updating incorrectly in the Https action to clear out multiple user field. Instead of

{'__metadata':{'type':'SP.Data.ApprovalTestItem'},

'ApproverId':{'results':[0]}"}]}

I had to use

{'__metadata':{'type':'SP.Data.ApprovalTestItem'},

'ApproverId':{'results':[]}"}]}

 

View solution in original post

Super User
Super User

Re: Setting multi-user field to blank

Glad you got that sorted.

Fausto Capellan, Jr


Did I answer your question? Mark my post as a solution! Did my response help? Please give it a thumbs up!

Proud to be a Flownaut!


Community Support Team
Community Support Team

Re: Setting multi-user field to blank

Hi @Sr111  @SR11 ,

 

Glad to see that you have found a solution to the problem, please click Accept as Solution and mark your post as solved so that more users can learn from your method.

 

Also about Setting multi-user field to blank, are you interested in trying the following method.

  • Initialize an empty array variable and then use this empty array to update the multi-user field.

Image reference:

9.PNG

 

Best Regards,

Community Support Team _ Barry
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Better Together Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

firstImage

Incoming: New and improved badges!

Look out for new contribution recognition badges coming SOON!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,106)