cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
enomi
New Member

SharePoint List Multiple Email Attachment Flow not Running Automatically

Hello, 

 

I have a flow that sends an email with multiple attachments when an item is created in a SharePoint List. The flow's automatic email is not working unless I go back into the flow, edit and save it. Here's how my flow is set up:

InkedInkedtempsnip11_LI.jpg

Inkedtempsnip2_LI.jpgtempsnip3.jpgtempsnip4.jpg

2 REPLIES 2
v-LilyW-msft
Community Support
Community Support

Hi @enomi 

How long have you waited for the Flow to trigger?  Flow may take a number of minutes to start after an item is created.

If you have waited long enough and it didn't automatically trigger, please try to remove the trigger and re-adding it to see if the Flow runs automatically.

Hope the content above may help you.

Best Regards

Hi,

 

I have. I re-built the flow from start to end and the new one is working. Still don't know what was causing the issue with the old one. Thanks!

Helpful resources

Announcements
Power Automate News & Announcements

Power Automate News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Automate community.

Community Calls Conversations

Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Automate Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Users online (1,607)