cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
cjanow
Helper I
Helper I

SiteDesignID not being applied but site is being created SharePoint REST

Attempting this in Power Automate (MS Flow).  The SiteDesignId is correct in output, but when upon visiting the site, there is no site design being applied. Can anyone see anything wrong with the Flow step?  Attached also is the response.  Thanks in advance.

 

cjanow_0-1597347039952.png

cjanow_1-1597347214790.png

cjanow_2-1597347324449.png

cjanow_3-1597347416618.png

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
cjanow
Helper I
Helper I

Found a workaround.  Follow up API call with the following parameters to apply the site design.  Took the siteDesignId parameter out of first request.

 

cjanow_0-1597351520686.png

 

View solution in original post

1 REPLY 1
cjanow
Helper I
Helper I

Found a workaround.  Follow up API call with the following parameters to apply the site design.  Took the siteDesignId parameter out of first request.

 

cjanow_0-1597351520686.png

 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

PowerPlatform 768x460.png

Microsoft Learn

Check out our new Discover Your Career Path blog post series and get all the details.

Top Solution Authors
Users online (1,706)