cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Helper II
Helper II

Standard connectors fundamentally broken - Huge Issue.

Hi,

 

Standard connectors in Power Automate are fundamentally broken. After discovering that you can no longer use a custom item for a site address, It now turns out you can't even search for a site. See below the list of recommended sites is only showing a short list, and if i type in the full address of a site i know exists it does not find it.

 

This is causing major issues and doesn't seem to be getting addressed anywhere, was there a change that I'm not aware about? But this seems like a massive problem to me one you can't even select sites you know exist, and two you can't select new sites you create within flow.

 

I really hope someone from Microsoft can responed to this as it's going to cause major issues. 

 

image.pngimage.png

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Super User III
Super User III

Hello @mousman85 

 

Please turn off Experimental Features. This can be done by Clicking the Settings Cog icon top right, Selecting 'View all power automate settings' and turning off Experimental Features:

Experimental Features.png





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




View solution in original post

3 REPLIES 3
Highlighted
Super User III
Super User III

Hello @mousman85 

 

Please turn off Experimental Features. This can be done by Clicking the Settings Cog icon top right, Selecting 'View all power automate settings' and turning off Experimental Features:

Experimental Features.png





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




View solution in original post

Highlighted

Thankyou! This has fixed those issues and I can now select custom values. 

 

Is there any reason why that might not be the case if this gets rolled out a feature, it seems like more of an issue then a feature?

Highlighted

Hello @mousman85 

 

Experimental features are basically in preview, so there are bugs that can show up without notice. Microsoft can fix these bugs before the experimental features go live.





Did I answer your question? Mark my post as a solution!

If you like my post please hit the Thumbs Up


Proud to be a Flownaut!


Check out my blog for Power Automate tips, tricks, and guides
FlowAltDelete




Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,339)