cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
resolver101757
Helper II
Helper II

The request failed. Error code: 'GraphLookUpRequestFailedError'. Error Message: 'User lookup request to Graph failed lookup for user identifier:

When i drop a file in the respective document library, i get look up request to graph failed lookup for my user?  Can anyone shine any light on it.  I've included a screen shot of the flow too. Many thanks 

 

 

The request failed. Error code: 'GraphLookUpRequestFailedError'. Error Message: 'User lookup request to Graph failed lookup for user identifier: '{"@odata.type":"#Microsoft.Azure.Connectors.SharePoint.SPListExpandedUser","Claims":"i:0#.f|membership|alex*********","DisplayName":"Alex","Email":"alex**************************'.'.

 

resolver101757_1-1627640411325.png

 

the flow : 

 

resolver101757_2-1627640585351.png

 

 

 

 

2 REPLIES 2
annajhaveri
Super User
Super User

@resolver101757  try using "Modified By Email" from dynamic content in the assigned to parameter of approval action.

annajhaveri_0-1627986157912.png

 

Regards,
Anna Jhaveri

If I have answered your question, please mark the post as Solved to help other users to identify the correct answer
If you like my response, please give it a Thumbs Up.
GraemeNZ
Advocate II
Advocate II

@resolver101757 ; @annajhaveri 
For any other users who have this same error and check this post (like I did)... I was having a dickens of a job trying to find an answer for my flow, and the forum has several different posts which are all unresolved about this issue. I finally got an answer from my friendly IT professional.

 

The template 'Start and wait for an approval' has a mandatory field that doesn't show as mandatory, and is hidden in the advanced options. This field is Requestor. My SP library has a column for Procedure Owner, and when the flow is triggered it sends an approval request to Procedure Owner. However it also must have Requestor specified. This could be Modified by email, but in my case we have used User email.

GraemeNZ_0-1648414292382.png

I hope this helps everyone else struggling with the error.

 

Cheers, GraemeNZ

 

Helpful resources

Announcements
MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

New Process Advisor Capabilities carousel.png

Read the blog for the latest news

Read the latest about new experiences and capabilities in the Power Automate product blog.

PA Survey Carousel Image.png

We want to hear from you!

If you are a small business ISV/Reseller, share your thoughts with our research team.

Users online (2,140)