cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate I
Advocate I

Trigger "when a new email arrives in a shared mailbox" not working

I am trying to create a flow to simulate an on-prem feature "Email-enabled Library", and my flow is like the below screen capture. 

I then try to sent email into the shared mailbox, and I found the flow is not triggered at all.  Anyone experience similar issue, and can share me the possible solution ?flow.jpg

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Hi LEEBE,

 

After you created the shared mail box, please make sure you have created a connection with Office 365 Outlook using the shared mail box login and password. Then when you create the flow, please make sure you change the connection to the shared mail box you have created.

3.PNG

 

Please check the connection first then try it again.

 

Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support
Community Support

Hi LEEBE,

 

After you created the shared mail box, please make sure you have created a connection with Office 365 Outlook using the shared mail box login and password. Then when you create the flow, please make sure you change the connection to the shared mail box you have created.

3.PNG

 

Please check the connection first then try it again.

 

Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Hi Mabel Mao,

 

 

When i add my shared mailbox as a connection, i never see it listed under 'my connections' on the screen you have highlighted?

 

Another issue i have is that it only works if i enter the email address, then select it from the pop up below from my internal email directory, plus remove the semicolon and finally it keeps deselecting the email and im having to go in and reselect it from my directory constantly!

 

Also this connector of looking at a sharedmailbox has some serious lag time when monitor the the mailbox for new emails, are you guys aware of this issue? 

 

Thanks

Anthony Kell

Anthony

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Top Solution Authors
Users online (3,692)