cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate I
Advocate I

UI Flow, Desktop App- Left Click not working

I seek to make the desktop playback function actually do a recorded cleft click. 

After successfully:

1. loading an app (VNC Viewer)

2. right clicking the correct shortcut link to open the context window

3. selecting "Connect" in said context window

4. closes the VNC window

5. as a result of step 3, a new window, named "Web/Ax 4 (webax1) - VNC Viewer", is opened

6. enters saved input (login info)

7. presses "enter" to login

at this point, the window name (Web/Ax 4 (webax1) - VNC Viewer) remains the same, but no more context windows are allowed- AKA, "right click" does nothing- within this window. 

 

the code trips on the last step. I need the program to left click one more time, selecting a specific server group to monitor. 

 

The selector code for the left click action:

 

 

 

{
    "type": "WinUIA",
    "parameters": {
        "elementStack": [{
            "automationId": "",
            "boundingRectangle": "37,0,1809,1020",
            "className": "vwr::CDesktopWin",
            "controlType": "50032",
            "frameworkId": "Win32",
            "name": "Web/Ax 4 (webax1) - VNC Viewer",
            "localizedControlType": "Window",
            "xOffset": 185,
            "yOffset": 522
        }],
        "elementXPath": "/Window[@ClassName=\"vwr::CDesktopWin\"][@Name=\"Web/Ax 4 (webax1) - VNC Viewer\"]",
        "desktopNodeXPath": "/Pane[@ClassName=\"#32769\"][@Name=\"Desktop 1\"]",
        "applicationInfo": {
            "applicationId": "xZ1RsWpjOEq0MKcQY5Wtkg=="
        }
    }
}

 

 

 

I have adjusted

 

 

 

"xOffset": 185,
"yOffset": 522

 

 

 

to point to exactly where the mouse needs to click, but this code seems to bring the "mouse" to the center of the screen and, if it clicks, it clicks empty space.

I need the last left click to actually... click. What am I missing? 
Thanks in advance! 

1 REPLY 1
Community Support
Community Support

Hi @Hchilin ,

 

I would make a test on my side and when the issue is reproduced on my side, I would reply here and provide a proper solution to you.

 

Best regards,

Alice       

Community Support Team _ Alice Zhang
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
New Super Users

Meet the Power Automate Super Users!

Many congratulations to the Season 1 2021 Flownaut Crew!

New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Users online (47,120)