cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Updating Managed Metadata Column value.

 

I have a flow configured to get data from SharePoint list item and update a word document.

All the column values are getting updated as expected however I have Managed Metadata Column for Location. And the Value for this is not getting updated.

So I tried to create a new column with Single line of text and used Updated File Properties to get the values from Metadata Column.

And I was able to get the expected output. But along with the value, I also see the GUID 

I came across this page. And tried the suggestion provided 
https://powerusers.microsoft.com/t5/General-Flow-Discussion/Condition-is-failing-for-managed-metadat...         

And ended up getting this error

The execution of template action 'Apply_to_each' failed: the result of the evaluation of 'foreach' expression '@triggerBody()?['entity']?['value']' is of type 'Null'. The result must be a valid array.

 

Any suggestions. 

 

Below is the screenshot of my flowWorking flow gets GUID of Metadata columnWorking flow gets GUID of Metadata columnResult with the GUIDResult with the GUIDMade changes to the flowMade changes to the flowflow failed with errorflow failed with error

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support
Community Support

Hi @jean9681blr,

 

It seems that you are using action Get item but not Get items, so there is no need to add Apply to each action in your flow.

I have made the following test which is working properly.

1.PNG2.PNG3.PNG

Please try again with it on your side. 

 

Best regards,

Mabel

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support
Community Support

Hi @jean9681blr,

 

It seems that you are using action Get item but not Get items, so there is no need to add Apply to each action in your flow.

I have made the following test which is working properly.

1.PNG2.PNG3.PNG

Please try again with it on your side. 

 

Best regards,

Mabel

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Thank you 
It worked as expected. 🙂

 

Helpful resources

Announcements
PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

MPA Community Blog

Power Automate Community Blog

Check out the community blog page where you can find valuable learning material from community and product team members!

Top Solution Authors
Users online (3,797)