cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Regular Visitor

UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

UserVoice connector fails to login after not even a prompt for credentials. No information provided on how to correct. 

Annotation 2020-01-17 134714.jpg

6 REPLIES 6
Highlighted
Resolver IV
Resolver IV

Re: UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

Hi @Woj 

If you have a look under Data -> Connections, you should be able to see the connector for UserVoice

 

If you select the UserVoice connector there should be an option to Switch Account, this may allow you to sign back in

Highlighted
Regular Visitor

Re: UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

Thanks for the reply, no luck though. From New Connection > UserVoice, regardless of the subdomain entered the result is an error: "Failed to login. Value cannot be null. Parameter name:httpContext"

 

Annotation 2020-01-17 161039.jpg

Highlighted
Dual Super User
Dual Super User

Re: UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

Hey @Woj 

 

There could be a caching issue that is causing the connection error. Can you go to Data -> Connections and then find the User Voice connection and delete this from here and then in a new flow create the connection again while configuring the flow? 

 

Can you try the above and check if you continue to face the same issues? 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

Highlighted
Community Support
Community Support

Re: UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

Hi @Woj,

 

Please change the Subdomain of your UserVoice and try it again:

https://help.uservoice.com/hc/en-us/articles/360035070054-Change-the-Subdomain-of-your-UserVoice-Sit...

 

Best Regards,
Community Support Team _ Lin Tu
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Highlighted
Regular Visitor

Re: UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

Hi @yashag2255 ,

I actually don't see it as a stored connection in Data >Connections. Maybe because I've never saved it in a flow since it keeps erroring out? I stepped through the error messages and the action error briefly states "Create and authorize OAuth connection failed." before switching to "Failed with error: 'Failed to login. Invalid login for users.'. Please sign in again."

Thanks for your help and any other suggestions.

Highlighted
Regular Visitor

Re: UserVoice connector fails to login with no information or prompt for credentials

Hi @v-litu-msft ,

My company is not going to change its UserVoice url simply to support Power Automate.

Woj

Helpful resources

Announcements
firstImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

firstImage

Join the new Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (8,381)