cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Microsoft
Microsoft

Using outputs from an HTTP Request trigger

Hello,

 

Been trying to use the new HTTP Request trigger. The trigger works fine, but when using the data from the trigger in later steps I recieve the following:

Unable to process template language expressions in action 'HTTP' inputs at line '1' and column '1003': 'The template language expression 'triggerBody()['my_string_value']' cannot be evaluated because property 'my_string_value' cannot be selected. Property selection is not supported on values of type 'String'. Please see https://aka.ms/logicexpressions for usage details.'.

Any ideas?

Marcus

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Advocate III
Advocate III

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

i had the same issue, solved it by adding Content-type=application/json in the request header

View solution in original post

7 REPLIES 7
Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

What is the later step which error ?

 

Would you mind to share the screenshot you create your flow ?

 

Thanks

Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

Capture.PNGCapture2.PNG

Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

From that error, it seems there is problem with Resource name on the previous trigger.

 

Where do you get "Resource Name" from ?

What trigger do you use ? would you mind to take screenshot the full flow that you setup ?

 

Does this flow ever work before ?


Thanks

 

Highlighted
Microsoft
Microsoft

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

Drop me an S4B IM, my username is my MS alias.

 

Thanks.

 

Marcus

Highlighted
New Member

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

I'm having the same problem! So it would be nice to get more information on your outcome

Highlighted
Advocate III
Advocate III

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

i had the same issue, solved it by adding Content-type=application/json in the request header

View solution in original post

Highlighted
Advocate IV
Advocate IV

Re: Using outputs from an HTTP Request trigger

@ch2017

 

Thanks a lot, that helped!

 

To the MS employees ( @marrobi@kkurni) taking this conversation private: this is a public forum with many readers who find this thread when they encounter the same issue. By not providing more information to this forum, you are wasting the time of these people trying to find a solution! Not really nice behaviour.

Helpful resources

Announcements
firstImage

Now Live: Power Virtual Agents Community!

We are excited to announce the launch of Power Virtual Agents Community. Check it out now!

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

Top Solution Authors
Users online (7,500)