cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Manuel_Urizar
Regular Visitor

Using send an email with options brings up a problem

Im trying to create an approval flow using send an email with options, but when I run it, an error pops up. 

 

Is it something with how the user options are written? 

 

Thanks!

 

Screen Shot 2021-05-14 at 11.51.58.pngScreen Shot 2021-05-14 at 11.43.24.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Can you use Compose and set the attachment variable as expression ? I suspect that variable is returning empty data.

Please Like and Mark this as Answer if it resolves your Issue.

Power Automate Community

View solution in original post

4 REPLIES 4
VictorIvanidze
Memorable Member
Memorable Member

Could  you check if Outputs is null?

PrasadAthalye
Super User
Super User

Can you check what is the output of the outputs compose that you used? Does it have correct email address?

 

Also can you test by removing attachments?

Please Like and Mark this as Answer if it resolves your Issue.

Power Automate Community

The output is mi email, so that should be fine... 

 

It worked when I took out the attachments, what could be the problem?

Can you use Compose and set the attachment variable as expression ? I suspect that variable is returning empty data.

Please Like and Mark this as Answer if it resolves your Issue.

Power Automate Community

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Process Advisor

Introducing Process Advisor

Check out the new Process Advisor community forum board!

MPA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

Users online (28,506)