cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
GReddy
Helper I
Helper I

Word online (business) issue

I built a flow to populate data into Microsoft word template and save file in SharePoint. But when ever I test ends with below error message and if I remove word online (business) from my flow its working fine.

 

Please advise on this error.

 

Error :

Request to Azure Resource Manager failed with error: '{"error":{"code":"InvokerConnectionOverrideFailed","message":"Could not find any valid connection for connection reference name 'shared_wordonlinebusiness' in APIM tokens header."}}'.

 

Regards,

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ChristianAbata
Community Champion
Community Champion

@GReddy  then probably this could be a temporary error because the message says that is an API error, just wait for 2 days max, and if the error persist consider to open a microsoft support case.



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

View solution in original post

7 REPLIES 7
ChristianAbata
Community Champion
Community Champion

hi @GReddy  I recomend you to remove your word conection and re conect it again.



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

Hi Christian 

 

ChristianAbata
Community Champion
Community Champion

@GReddy  then probably this could be a temporary error because the message says that is an API error, just wait for 2 days max, and if the error persist consider to open a microsoft support case.



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA
PauloRech
Advocate IV
Advocate IV

Same issue here.
And now, it's passed 2 days...

Some news?

@PauloRech,

 

I followed 

 

Remove  word connection and re connect . 

In my template we have both test and date value to fill. When ever I pass date value to word template it causing the problem(because of null value in my case), So I deleted date and passed only text value to populated and it works for me. 

Jonne
New Member

I am experiencing the same Issue, even after removing the date value. In the template I'm using its only trying to populate text values. Did you ever resolve this issue? 

Hi Jonne.

 

Yes! I solved the issue changing the component to Plumsail.. easier and cheaper (less then 25%) of Word Business (Premium). And mainly, trustfull!

Helpful resources

Announcements
Power Platform Conf 2022 768x460.jpg

Join us for Microsoft Power Platform Conference

The first Microsoft-sponsored Power Platform Conference is coming in September. 100+ speakers, 150+ sessions, and what's new and next for Power Platform.

New Ideas Forum MPA.jpg

A new place to submit your Ideas for Power Automate

Announcing a new way to share your feedback with the Power Automate Team.

MPA Virtual Workshop Carousel 768x460.png

Register for a Free Workshop

Learn to digitize and optimize business processes and connect all your applications to share data in real time.

MPA Licensing.jpg

Ask your licensing questions at the Power Automate AMA!

Join Priya Kodukula and the licensing team, super users and MVPs to find answers to your questions on Power Automate licensing.

Users online (1,859)