cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
GReddy
Helper I
Helper I

Word online (business) issue

I built a flow to populate data into Microsoft word template and save file in SharePoint. But when ever I test ends with below error message and if I remove word online (business) from my flow its working fine.

 

Please advise on this error.

 

Error :

Request to Azure Resource Manager failed with error: '{"error":{"code":"InvokerConnectionOverrideFailed","message":"Could not find any valid connection for connection reference name 'shared_wordonlinebusiness' in APIM tokens header."}}'.

 

Regards,

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
ChristianAbata
Super User II
Super User II

@GReddy  then probably this could be a temporary error because the message says that is an API error, just wait for 2 days max, and if the error persist consider to open a microsoft support case.



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

View solution in original post

5 REPLIES 5
ChristianAbata
Super User II
Super User II

hi @GReddy  I recomend you to remove your word conection and re conect it again.



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

Hi Christian 

 

ChristianAbata
Super User II
Super User II

@GReddy  then probably this could be a temporary error because the message says that is an API error, just wait for 2 days max, and if the error persist consider to open a microsoft support case.



Did I answer your question? Please consider to Mark
my post as a solution! to guide others :winking_face:

Proud to be a Flownaut!


If you want you can follow me at www.christianabata.com Quieres contenido en español? Síguenos en Power Automate LA

View solution in original post

PauloRech
Advocate IV
Advocate IV

Same issue here.
And now, it's passed 2 days...

Some news?

@PauloRech,

 

I followed 

 

Remove  word connection and re connect . 

In my template we have both test and date value to fill. When ever I pass date value to word template it causing the problem(because of null value in my case), So I deleted date and passed only text value to populated and it works for me. 

Helpful resources

Announcements
MPA_User Group Leader_768x460.jpg

Manage your user group events

Check out the News & Announcements to learn more.

V3_PVA CAmpaign Carousel.png

Community Challenge - Giveaways!

Participate in the Power Virtual Agents Community Challenge

Carousel 2021 Release Wave 2 Plan 768x460.jpg

2021 Release Wave 2 Plan

Power Platform release plan for the 2021 release wave 2 describes all new features releasing from October 2021 through March 2022.

R2 (Green) 768 x 460px.png

Microsoft Dynamics 365 & Power Platform User Professionals

DynamicsCon is a FREE, 4 half-day virtual learning experience for 11,000+ Microsoft Business Application users and professionals.

Top Solution Authors
Users online (2,370)