cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
usher
Level: Powered On

badgateway

Hi,

I'm experiencing the bad gateway issue. My Flow is basically triggered when a list is modified and sends me an email. There are 3 steps.

1-When an item is created or modified in sharepoint site/list

2- Get entity values ( I want to get what has been changed)

3- Send an email

 

I know that step 1 and 3 work fine, cause I've tried them without step 2 and I get an email. But once I've added step 2 here is the "BADGateway

 

My first question is that once I create the second step (Get Entity Values) unlike the step 1 that gives me the drop down for site name and list name, this step doesn't give me an drop downs. So I have to manually populate them (entering site and list name). Fair enough I did. Is there a chance it can read site address and list name from previous step? (step 1)

 

- My other question is about "entity ID": what is entity id? I can see that I can populate that from the "add dynamic content" and also I can put the column headings from my list that are appearing in this drop down on the side. My gut feelings is that this is where it's failing. Please elaborate.

 

Thanks,

U

 

Outputs
Status code
502
Headers
{ "Pragma": "no-cache", "x-ms-request-id": "19876aeb-83df-4b5d-883c-d440dd4ace7a", "Timing-Allow-Origin": "*", "Cache-Control": "no-cache", "Date": "Fri, 08 Sep 2017 00:30:08 GMT", "Set-Cookie": "ARRAffinity=29bb95bbf65fa622a0d3263941bdae1045496bcfec1810ac1f7dcf5d9faf0b9b;Path=/;HttpOnly;Domain=sharepointonlineconnectionprovider-westus.tip0-westus.p.azurewebsites.net", "X-AspNet-Version": "4.0.30319", "X-Powered-By": "ASP.NET", "Content-Length": "342", "Content-Type": "application/json; charset=utf-8", "Expires": "-1" }
Body
{ "status": 502, "message": "Guid should contain 32 digits with 4 dashes (xxxxxxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx).\r\nclientRequestId: 19876aeb-83df-4b5d-883c-d440dd4ace7a", "source": "https://xxxxx.sharepoint.com/sites/analytics/_api/SP.APIHubConnector.GetEntityValues", "errors": [ "-1", "System.FormatException" ] }
1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: badgateway

Hi usher,

 

So far, the available documentation I have found about SharePoint site entity is:
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/gg334637.aspx

 

From this documentation we know that the SharePoint site entity represents a location record in Microsoft Dynamics 365 that points to a site collection or a site on a server that is running SharePoint Server. The schema name for this entity is SharePointSite.

 

Another doc about the action “Get entity values” is:
https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/sharepointonline/

 

But no more explanation on Entity Id.

 

I have tested the action on my side, the same issue with you. From the error message, it seems that the error is caused by the Entity Id. I will have to do further search on it. I will back once I got any updates.

 


Best regards,
Mabel Mao

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

firstImage

Incoming: New and improved badges!

We've given our badges an overhaul and also added some brand new ones!

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

seventhimage

Webinars & Video Gallery

Watch & learn from the Power Automate Community Video Gallery!

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (5,060)