cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
DataFailure
Level: Powered On

send email v2 dynamic tag issue

I am no longer able to add dynamic content (specifically the 'email' tag of a SharePoint list) to the 'To' field in the Send an email (V2) connector, it's now asking for specific email addresses.  The dynamic tags were available last week. Does anyone know of a way to get this functionality back? My whole process is going to fall over without this
This is what the 'To' field used to allow

Capture 6.5.PNG

and this is what is is showing now

Capture 7.PNG
Thanks for your help!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Super User
Super User

Re: send email v2 dynamic tag issue

Hello,

Since the last update you need to click the little arrows to the top right of the field to bring the dynamic content window up

View solution in original post

6 REPLIES 6
Highlighted
Maexchen
Level: Powered On

Re: send email v2 dynamic tag issue

I came here to ask a similar question as I can no longer add the output from "Get my profile V2" to the "to" line. As you have the same issue I think it might be a broken connector rather than a user error.

Super User
Super User

Re: send email v2 dynamic tag issue

Hello,

Since the last update you need to click the little arrows to the top right of the field to bring the dynamic content window up

View solution in original post

Maexchen
Level: Powered On

Re: send email v2 dynamic tag issue

thanks. Now, that is a really bad UI choice, as it still appears like it used to for all the other fields.

Super User
Super User

Re: send email v2 dynamic tag issue

yea tripped me up for a few minutes, no other field operates as a people picker though which is probably why if i have answered your question please mark as answered 🙂

Maexchen
Level: Powered On

Re: send email v2 dynamic tag issue

I'm not the original poster, so can't mark this as solution, but I'm sure the original poster will do

DataFailure
Level: Powered On

Re: send email v2 dynamic tag issue

@Gristy Thank you so much!!!

Feeling a bit silly for not having even noticed those little arrows, but thrilled & relieved that it's only an error on my part.

@Maexchen I've not used the get profile function, hope Gristy's reply has been a solution for you too 

Helpful resources

Announcements
firstImage

New Ranks and Rank Icons in April

Read the announcement for more information!

firstImage

Better Together Contest Finalists Announced!

Congrats to the finalists of our ‘Better Together’-themed T-shirt design contest! Click for the top entries.

firstImage

New & Improved Power Automate Community Cookbook

We've updated and improved the layout and uploading format of the Power Automate Cookbook!

thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Community Summit North America

The top training and networking event across the globe for Microsoft Business Applications

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,100)