cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PoohBear
Level 8

App does not perform the same in testing as published

All of a sudden today I am have a issue with my app not performing the same in testing as the published app. The published app is performing as expected, however when I edit the app it is not performing the same at all. For example, my people picker fields are empty, background images do not load, etc. As a result I am afraid to make any changes. 

 

Has anyone else experienced anything like this?

5 REPLIES 5
PoohBear
Level 8

Re: Published app is not performing the same when in Edit Mode

Let me clarify. I have a published app, but when I try to edit the app


@PoohBear wrote:

All of a sudden today I am have a issue with my app not performing the same in testing as the published app. The published app is performing as expected, however when I edit the app it is not performing the same at all. For example, my people picker fields are empty, background images do not load, etc. As a result I am afraid to make any changes. 

 

Has anyone else experienced anything like this?



it does not perform like the published version. 

Community Support Team
Community Support Team

Re: Published app is not performing the same when in Edit Mode

Hi @PoohBear ,

Could you please share a bit more about the issue within your app?

Could you please share a screenshot about it?

 

I have made a test on my side, and don't have the issue that you mentioned. Please consider take a try to re-store your app to previous version, then edit your app again, check if the app could render as expected.

More details about restoring an app to previous version, please check the following article:

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/restore-an-app

 

In addition, please clear cache of your browser, then sign in your PowerApps again, edit your app, check if the issue is fixed.

 

Also please consider edit your app in different browsers, then check if the same issue occurs in other browsers.

 

If the issue still exists, please consider re-create a new app based on your data source, then check if the issue has been fixed.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
PoohBear
Level 8

Re: Published app is not performing the same when in Edit Mode

Thanks for responding. No the issue is not resolved. I restored the previous version that was working and now I am receiving the following error. "The app didn't start correctly. Try refreshing your browser."


@v-xida-msft wrote:

Hi @PoohBear ,

Could you please share a bit more about the issue within your app?

Could you please share a screenshot about it?

 

I have made a test on my side, and don't have the issue that you mentioned. Please consider take a try to re-store your app to previous version, then edit your app again, check if the app could render as expected.

More details about restoring an app to previous version, please check the following article:

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/restore-an-app

 

In addition, please clear cache of your browser, then sign in your PowerApps again, edit your app, check if the issue is fixed.

 

Also please consider edit your app in different browsers, then check if the same issue occurs in other browsers.

 

If the issue still exists, please consider re-create a new app based on your data source, then check if the issue has been fixed.

 

Best regards,



@v-xida-msft wrote:

Hi @PoohBear ,

Could you please share a bit more about the issue within your app?

Could you please share a screenshot about it?

 

I have made a test on my side, and don't have the issue that you mentioned. Please consider take a try to re-store your app to previous version, then edit your app again, check if the app could render as expected.

More details about restoring an app to previous version, please check the following article:

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/restore-an-app

 

In addition, please clear cache of your browser, then sign in your PowerApps again, edit your app, check if the issue is fixed.

 

Also please consider edit your app in different browsers, then check if the same issue occurs in other browsers.

 

If the issue still exists, please consider re-create a new app based on your data source, then check if the issue has been fixed.

 

Best regards,


 

PoohBear
Level 8

Re: Published app is not performing the same when in Edit Mode

Here are the screenshots. After I publish a new version I get the "The app didn't start correctly. Try refreshing your browser." message. 

Community Support Team
Community Support Team

Re: Published app is not performing the same when in Edit Mode

Hi @PoohBear ,

Currently, I could not reproduce your issue on my side, please consider capture the Session ID of your app, then submit an assisted support ticket along with the captured Session ID through the following link:

https://powerapps.microsoft.com/en-us/support/pro

 

More details about getting the Session ID of your app, please check the following article:

https://docs.microsoft.com/en-us/powerapps/maker/canvas-apps/get-sessionid

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,842)