cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
jhall
Level 8

Bug: First Parameter not populating

Just tested with this w/ a very simplified application. 

  • create Canvas app
  • create two labels
  • Set Text on first to Param("A")
  • Set Text on second to Param("B")
  • Call app w/ http://...?A=1&B=2
  • A is not populated (blank) but B is (2)
  • Call app w/ http://...?B=1&A=2
  • A is populated (2) but B is not (blank)

If I add more parameters then they all work.  Only the first parameter does not.

 

Tested in Chrome and IE 11.

2 REPLIES 2
Administrator
Administrator

Re: Bug: First Parameter not populating

Hi @jhall are you still experiencing this issue?

 

@TopShelf-MSFT 

jhall
Level 8

Re: Bug: First Parameter not populating

Yes.  Just repeated the steps above with a new application from scratch.  First parameter is always blank.  Changing order of parameters in Web request changes which is blank.

If you look at the URL once the application is running, the first parameter is not shown. For example, when submitting ...&A=1&B=2&C=3 the application opens and the URL contains  ...&B=2&C=3&appId=...  The fields of course are also not populated.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 380 members 6,581 guests
Please welcome our newest community members: