cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PowerBrian
Level: Powered On

Bug since this week-end : Image not displaying and impossible to add a new image

Hello,

 

The issue is simple. When I edit my app from the navigator (Chrome), no images are displayed. And when I try to add a new one with the image media, an error message occurs. 

 

I suspect a bug which occured this week-end since it worked well friday and I haven't touched my app since. 

(Plus, the images works normally when you use your app on mobile)

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
PowerBrian
Level: Powered On

Re: Bug since this week-end : Image not displaying and impossible to add a new image

Hey ! 

I tried all your suggestions but none solved the issue.

 

But fortunately, one of my colleague have fixed it. Actually, it was due to my 2 antivirus software which were activated at the same time (or only McAffee, I don't know). I have uninstalled McAffee and everything goes well now with images in PowerApps.

 

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
Super User
Super User

Re: Bug since this week-end : Image not displaying and impossible to add a new image

@PowerBrian 

Can you try this on another computer and/or browser to determine if the issue is perhaps with your app?

I am using both Chrome and Edge and neither is experiencing the type of issues you describe.

Perhaps if it works on another browser or computer, try to clear the chrome browser and also perhaps try an incognito session to see if the issue follows.

 

I hope this is helpful for you.

_____________________________________________________________________________________
Digging it? - Click on the Thumbs Up. Solved your problem? - Click on Accept as Solution. Others seeking the same answers will be happy you did.
Community Support Team
Community Support Team

Re: Bug since this week-end : Image not displaying and impossible to add a new image

Hi @PowerBrian 

 

Is the issue always exists?

And could you please share more details of your issue?

What the formula expression of your control?

More information:

control-image

 

Best Regards.

Yumia

Highlighted
PowerBrian
Level: Powered On

Re: Bug since this week-end : Image not displaying and impossible to add a new image

Hey ! 

I tried all your suggestions but none solved the issue.

 

But fortunately, one of my colleague have fixed it. Actually, it was due to my 2 antivirus software which were activated at the same time (or only McAffee, I don't know). I have uninstalled McAffee and everything goes well now with images in PowerApps.

 

 

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 172 members 6,046 guests
Please welcome our newest community members: