cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
JanRichter
Level: Powered On

Flow based on HTTP connection to REST API doesn't work in Play Mode

Hi, I have made a PowerApp that connects to REST API by HTTP in Flow, and everything is working fine in Edit mode. When I get to the Play mode, I suddenly get 403 responses that I (the creator) don't have access to the connection - but only in Play mode, in Editor everything still works. Any suggestions that could fix that? Thanks.

 

error_msg.PNG

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
JanRichter
Level: Powered On

Re: Flow based on HTTP connection to REST API doesn't work in Play Mode

Fixed by re-adding flow and republishing the PowerApp.

View solution in original post

1 REPLY 1
JanRichter
Level: Powered On

Re: Flow based on HTTP connection to REST API doesn't work in Play Mode

Fixed by re-adding flow and republishing the PowerApp.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 138 members 5,022 guests
Please welcome our newest community members: