cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
ericvandijkBC
Level: Powered On

New relationship screen is no longer working

 

I get a blank screen when I select a (customn) entity, navigate to the relationship tab and click on new relationship:

Blank screen.jpg

Last week it worked fine. I tried using different web browsers (Edge, IE11 and Chrome).

 

Please advice,

Eric

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
markslosberg
Level: Powered On

Re: New relationship screen is no longer working

I am having the same issue.  I can't figure out if this is an old bug or something that is brand new.  It appears to be new but there is at least one posting that seems to be from Sept 2016. (I may have figured out the last question, it looks like the Sept 2016 date is when the person who replied registered on this support forum).

 

And it isn't just custom entities.  I get the exact same behavior on Standard entities.

View solution in original post

5 REPLIES 5
Community Support Team
Community Support Team

Re: New relationship screen is no longer working

Hi Eric,

Thanks for the feedback.

The symptom could be reproduced from my side.

We have submitted this to the PG side, if we have any feedback, I will post back.

Regards

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
markslosberg
Level: Powered On

Re: New relationship screen is no longer working

I am having the same issue.  I can't figure out if this is an old bug or something that is brand new.  It appears to be new but there is at least one posting that seems to be from Sept 2016. (I may have figured out the last question, it looks like the Sept 2016 date is when the person who replied registered on this support forum).

 

And it isn't just custom entities.  I get the exact same behavior on Standard entities.

View solution in original post

markslosberg
Level: Powered On

Re: New relationship screen is no longer working

And when this is fixed and I can finally add a new relationship to a custom entity, how then do I populate the foreign key data to ensure that referential integrity is maintained to the other entity?  I haven't seen any documentation on this at all.

cbelmans
Level: Powered On

Re: New relationship screen is no longer working

Hi Eric and all,

 

As I had the same problem, I posted it just 10 min before Eric last week.

(  CDS Can't Create or Delete Relations in Entities )

 

Yesterday I checked again, and I could create, manage an delete Relations.

For me, the problem is solved.

 

Perhaps Michael can confirm.

( Hi Chris,   Yep, please follow the other thread which seems that Michael has already reported this to the product team.

 Regards, Mona )

 

Regards,

Nice WE

Chris

markslosberg
Level: Powered On

Re: New relationship screen is no longer working

Confirmed that this is working. Somewhat concerned because this is such a fundamental capability but moving forward. 

 

 

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 149 members 5,175 guests
Please welcome our newest community members: