cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
HeidiAnn
Level: Powered On

PowerApps embedded to a Power BI report not working in Teams

Hi all! I have a Power BI report that I have shared in our MS Teams channel to our team. In the Power BI report I have embedded a PowerApps that allows users to edit data in the Power BI. When users open the Power BI report in the Teams, the embedded PowerApps asks users to sign in once more for security reasons. When users click "sign in", Teams takes them to their default browser and nothing happens. 

 

The Power BI report works standalone in Power BI's online version and when embedded into a Sharepoint group site, and the PowerApps works well in those enviroments. But when accessed through Teams this problem occurs. Do you have any suggestions on how to solve this issue? I tried looking this up through online materials, but didn't find a solution and did not find this on the list of known issues. 

 

Kind regards, 

Heidi 

1 REPLY 1
joshuah
Level: Powered On

Re: PowerApps embedded to a Power BI report not working in Teams

Were you ever able to resolve this issue? I'm experiencing something similar trying to sign in to PowerBI tile from PowerApps.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 326 members 2,521 guests
Please welcome our newest community members: