cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
hafeeza
Level: Powered On

Powerapp form not showing media

For a sharepoint List, I am developing a powerapp form. In it, I am using media images to show the status of a business process. First time i load the app after publishing, i can see the icons, but i am not able to see them anymore after that. I tried disabling the improve app rendering feature and re enabling it but didnt solve the issue.

 

//Formula for the OnSelect Property of the Image
If( SharePointIntegration.Selected.Flow_GenerateRFIStatus.Value = "Success", 'verify-circular-black-button-symbol', If( SharePointIntegration.Selected.Flow_GenerateRFIStatus.Value = "Failed", 'round-error-symbol', If( SharePointIntegration.Selected.Flow_GenerateRFIStatus.Value = "Not Run", 'cross-black-circular-button' ) ) )

 

DIV Code when images load
<div class="appmagic-image-pseudo-button" role="img" data-bind="{
    visible: properties.TabIndex() < 0,
    event: { click: onClickHandler },
    attr: {
        title: properties.Tooltip() || null,
        'aria-label': properties.AccessibleLabel() || null,
        'aria-hidden': !properties.AccessibleLabel(),
    }
}" aria-hidden="true">
</div>

DIV Code when images do not load
<div class="appmagic-image-pseudo-button" role="img" data-bind="{
    visible: properties.TabIndex() < 0,
    event: { click: onClickHandler },
    attr: {
      title: properties.Tooltip() || null,
      'aria-label': properties.AccessibleLabel() || null,
      'aria-hidden': !properties.AccessibleLabel(),
    }
}" aria-hidden="true">
</div>

Here are teh screenshots

Screenshotofwarningswithnoicons.pngWarnings with Icons not appearingScreenshotoferrorswithnoicons.pngErrors with Icons not appearingCannot See Icons.pngWorkflow with icons not appearingScreenshotofwarnings.pngWarning with Icons appearingScreenshotoferrors.pngError with Icons appearingCan See Icons.pngApp with icons appearing under statuses

 

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Powerapp form not showing media

Hi @hafeeza ,

Currently, I could not reproduce your issue on my side.

 

Please check if you have added your icon medias into your app properly. Please consider remove these icon medias from your PowerApps app, then re-add them again, check if the issue is solved.

 

Also please consider clear cache of your browser, then sign in PowerApps, run your app again, check if the issue is fixed.

 

Best regards,

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
hafeeza
Level: Powered On

Re: Powerapp form not showing media

HI @v-xida-msft,

 

Actually, i decided to use the built in icons instead. The icons are loading fine. And yes i did try reloading the images(ie removing and adding them again), but it didnt solve. I also tried clearing the cache, but it didnt work for me. 

 

Thanks for your response though.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (6,546)