cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Meryland95
Level: Powered On

Problem working with Visual Studio

Last monday, my app stoped to work correctly. When I press "Play" in powerapps studio, I can't press any button, the fills of the button and labels return black and they don't make their functions. In addition, screens have moved all their labels, forms and icons. I have tried to open my app with other computers, and I have open lots of previous versions to see If the problem is something that I did last friday, but it doesn't woks neither. What can I do to solve it?Captura2.JPGEvery element movedCaptura2.JPGEvery element movedCaptura1.JPGButton fill black

1 REPLY 1
Super User
Super User

Re: Problem working with Visual Studio

Hi @Meryland95

 

This sounds like the bug that's related to v2-0-791. This thread by @skmcken contains more details.

 

https://powerusers.microsoft.com/t5/General-Discussion/PowerApps-Release-2-0-791/m-p/91874/highlight...

 

It describes how to use v2.0.783 to overcome these issues.

 

https://preview.create.powerapps.com/v2.0.783.67785019/studio/ t

 

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors
Users Online
Currently online: 230 members 5,286 guests
Recent signins:
Please welcome our newest community members: