cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
eka
Level: Powered On

Server Error; Column value not found

Please my app works fine on my pc. however when i use anaother computer of phone i get "Server Error; Column value not found". I get same error both for tables in azure and sql server on premise.

Hope you help me.

6 REPLIES 6
Community Support Team
Community Support Team

Re: Server Error; Column value not found

Hi @eka,

 

Did this error occur on your phone or pc? Have you changed other devices to test? Please also go to PowerApps site and check the connection list. See if the included connectors' status are connected. If not, please fix the connection and test again.

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Maurits
Level 8

Re: Server Error; Column value not found

Hello @eka,
this could also be a security thing.

Do you use the same account on the other PC and phone as on the working PC?

If not, the account might not have enough access rights to the datasources.

eka
Level: Powered On

Re: Server Error; Column value not found

Please the account is my account and I use same account on the Pc and Phone.

The PC that i develop the app on works fine but when i try other pc or phone the is where i get the column value errors.

 

eka
Level: Powered On

Re: Server Error; Column value not found

Please can you futher explantion on the connector status? it is not clear to me. thank you


@v-monli-msft wrote:

Hi @eka,

 

Did this error occur on your phone or pc? Have you changed other devices to test? Please also go to PowerApps site and check the connection list. See if the included connectors' status are connected. If not, please fix the connection and test again.

 

Regards,

Mona


 

eka
Level: Powered On

Re: Server Error; Column value not found

Please I use the same account on the pc and phone. thank you

eka
Level: Powered On

Re: Server Error; Column value not found

I must also add that i was using a gateway. Do i have to remove the gateway since i am using azure sql? Does it have anythign to do with the issue of Column value error?

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (6,820)