cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Sanjay1
Level: Power Up

Sign in to start using PowerApps

Error.pngNothing happening after clicking on Sign in Buttton

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Sign in to start using PowerApps

HI @Sanjay1,

Do you want to embed an app within a SP Site Page?

Based on the screenshot that you provided, I think there is something wrong with the <iframe> code you typed within the Website address or embed code box. The App Id should not be wrapped with '[' and ']' symbol.

I have made a test on my side, the embedded app shows well as below:3.JPG

Within the Website address or embed code box, type following <iframe> code:

<iframe width="800" height="600" src="https://web.powerapps.com/webplayer/iframeapp?source=website&amp;screenColor=rgba(165,34,55,1)&amp;appId=/providers/Microsoft.PowerApps/apps/5374afc0-b460-4121-866a-2829402a0061"></iframe>

Note: The '5374afc0-b460-4121-866a-2829402a0061' represents the App Id.

On your side, you should type following:

<iframe width="800" height="600" src="https://web.powerapps.com/webplayer/iframeapp?source=website&amp;screenColor=rgba(165,34,55,1)&amp;appId=/providers/Microsoft.PowerApps/apps/22f5553e-d529-4475-b9a7-14598361d476"></iframe>

More details about embedding an app within SP Site Page, please check the following article:

Embed an app in website

If the issue still exists, please check if you have provided a proper App Id within your <iframe> code. In addition, please also take a try to clear cache of your browser, then try it again, check if the issue is solved.

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: Sign in to start using PowerApps

HI @Sanjay1,

Do you want to embed an app within a SP Site Page?

Based on the screenshot that you provided, I think there is something wrong with the <iframe> code you typed within the Website address or embed code box. The App Id should not be wrapped with '[' and ']' symbol.

I have made a test on my side, the embedded app shows well as below:3.JPG

Within the Website address or embed code box, type following <iframe> code:

<iframe width="800" height="600" src="https://web.powerapps.com/webplayer/iframeapp?source=website&amp;screenColor=rgba(165,34,55,1)&amp;appId=/providers/Microsoft.PowerApps/apps/5374afc0-b460-4121-866a-2829402a0061"></iframe>

Note: The '5374afc0-b460-4121-866a-2829402a0061' represents the App Id.

On your side, you should type following:

<iframe width="800" height="600" src="https://web.powerapps.com/webplayer/iframeapp?source=website&amp;screenColor=rgba(165,34,55,1)&amp;appId=/providers/Microsoft.PowerApps/apps/22f5553e-d529-4475-b9a7-14598361d476"></iframe>

More details about embedding an app within SP Site Page, please check the following article:

Embed an app in website

If the issue still exists, please check if you have provided a proper App Id within your <iframe> code. In addition, please also take a try to clear cache of your browser, then try it again, check if the issue is solved.

 

Best regards,

Kris

Community Support Team _ Kris Dai
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (5,515)