cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Specified folder not found

I have a Sharepoint list form created with Powerapps, within the form I created a button that triggers a flow. The flow sends an email from a shared mailbox. But I'm experiencing the following error: Action 'Send an email from a shared mailbox' failed. Specified folder not found. clientRequestId: f3dd14ea-c871-4342-a910-fccd433a48ef serviceRequestId: 862cd9e6-be3c-43a1-9529-b21df7f02d04

test failed.PNG

Please Advice, thanks in advance.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Community Support Team
Community Support Team

Re: Specified folder not found

Hi @Anonymous,

 

If here you are using the Shared-Mailbox to send the email, then please make sure the current login account have the proper permission to access the Shared Mailbox:

Qouted:

"

This operation sends an email from a shared mailbox. Your account should have permission to access the mailbox for this operation to succeed.

"

Connector reference.

 

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Community Support Team
Community Support Team

Re: Specified folder not found

Hi @Anonymous,

 

If here you are using the Shared-Mailbox to send the email, then please make sure the current login account have the proper permission to access the Shared Mailbox:

Qouted:

"

This operation sends an email from a shared mailbox. Your account should have permission to access the mailbox for this operation to succeed.

"

Connector reference.

 

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Highlighted
eopara
Level: Powered On

Re: Specified folder not found

@v-micsh-msft 

In my own case; I have a button trigger from PowerApps.

I have permissions to do send from the Shared Mailbox.

However, what I have noticed is this:

* When I click the button from PowerApps using my own account, the flow runs successfully.

* When another user does the exact same action, the flow fails with a 404 (Specified folder not found) error.

 

Should you need the ClientID and RequestID for further investigation, please do let me know.

 

Thanks.

 

Emmanuel

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (5,651)