cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Tables did not load properly - Error

I am getting above error message when I try to use Microsoft Dynamics NAV for connection, I can browse my URL and even can get the response using PostMan.

 

My URL is https, if i remove SSL then the connection works. how to make it work with https ??

Anybody has suggestions ?

Thanks
Suresh

1 REPLY 1
Community Support Team
Community Support Team

Re: Tables did not load properly - Error

Hi @Anonymous,

 

Thanks for the feedback.

Yes, currently it is only available to connect with the Http OData URL.

As shown in the Video below:

https://www.youtube.com/watch?v=XgSvBODt7ME 

In my personal view, the reason that the Https not working should be that currently PowerApps is not able to parse the Https connection for Dynamics NAV.

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,783)