cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
MBreare
Level: Powered On

Tree View Panel not displaying objects

I am not sure whether this is a result of a recent update, but a number of my solutions that I was working in yesterday are all exhibiting this problem... when opening a project, I am presented with the last used screen and all objects (as usual), but the tree view panel is not displaying any objects.

 

The result is a troublesome editing exercise through objects on the current screen, but I am not able to navigate to other screens or work with the objects in the tree view as I used to...  the search functionality is obviously affected as well.

 

If anyone can assist with resolving this problem it would be greatly appreciated.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Microsoft Paul_C
Microsoft

Re: Tree View Panel not displaying objects

Already pushed through to production. Smiley Very Happy

 

- Paul C.
Software Engineer on PowerApps

View solution in original post

17 REPLIES 17
Dual Super User
Dual Super User

Re: Tree View Panel not displaying objects

Hi @MBreare 

 

That's really strange! Can you try to logout of your browser, clear it cache, reopen a fresh browser and login again to confirm if the issue still exists? Sometimes, there might be caching issues.
 
Hope this Helps!

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!
alaineniala
Level: Powered On

Re: Tree View Panel not displaying objects

Same issue here!!!

 

Tried using Chrome and the Tree View is BLANK... 

Tried using EDGE and elements are there... I don't want to keep using edge or explorer as browser as they are relatively slower than chrome.

MBreare
Level: Powered On

Re: Tree View Panel not displaying objects

In testing, I can confirm that the problem persisted despite clearing the cache and restarting the browser. The behaviour was confirmed as the same as @alaineniala in that it was not working in Chrome, but was in IE and Edge.

 

Post some further investigation, I found that I was running version 70.0.3538.77 (Official Build) (64-bit) of Chrome. Once this was updated to the current version of 75.0.3770.142 (Official Build) (64-bit), the problem seemed to resolve itself.

 

Resultantly, I would recommend checking to ensure the latest version of Chrome is used... a colleague was running version 73.x and that was also working as expected.

Dual Super User
Dual Super User

Re: Tree View Panel not displaying objects

Hi @MBreare / @alaineniala 

 

Yes, there are certain minimum requirements related to the browser version upgrades. It is always recommended to use the latest version of web browser to be able to perform all the operations properly. 
 
Hope this Helps!
 
If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!
clinton
Level: Powered On

Re: Tree View Panel not displaying objects

We seem to be having a similar issue with app makers in our organisation on Chrome.

maheshdadhich
Level: Powered On

Re: Tree View Panel not displaying objects

I also have the same Issue and not showing any object in Tree view. I had no luck after installing latest version of chrome also. Still the problem is persisting 

Could you suggest anything to solve the Issue

 

Regards,

Mahesh

Vincent_Noiset
Level: Powered On

Re: Tree View Panel not displaying objects

Same issue.  Was working some days ago and today tree view is empty in Chrome, Internet Explorer but (hopefuly) not in Edge...

hsp
Level: Power Up

Re: Tree View Panel not displaying objects

Same issue here. Any news?

Microsoft Paul_C
Microsoft

Re: Tree View Panel not displaying objects

Sad to hear that you're experiencing blank tree view panels!

 

I can report that the tree appears functional for me on the following versions:

75.0.3770.100 (64-bit)
75.0.3770.142 (64-bit)

 

I appreciate you reaching out and bringing this to our attention, @MBreare!

And I'm glad to hear that upgrading Chrome resolved the issue for you. Smiley Happy

 

For those still experiencing issues, what are your Chrome versions?

It does seem like it could be an incompatibility with old Chrome versions after a recent PowerApps update, but @maheshdadhich is still experiencing the issue after upgrading Chrome.

 

@Vincent_Noiset you're experiencing the issue in Internet Explorer, too, in addition to Chrome?

 

Also, I'd be interested in some session ids, if possible. Especially from you @MBreare , since you were affected but have since resolved the issue, and from someone else who is still experiencing the issue.

 

Thanks,

- Paul C.
Software Engineer on PowerApps

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Automate Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

fifthimage

Microsoft Learn

Learn how to build the business apps that you need.

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (4,879)