cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper V
Helper V

Access Token has missing scopes for the Audience error occuring across all Flows/Custom Connector calls in App - affecting all users

Hi all, 

 

My app was working fine yesterday for all users, and there have been no changes, but today it is failing for all users on all devices, with the following error occuring multiple times, for any Flow connection or Custom connector call within the App. Any ideas? 😞 

Untitled.png

 

9 REPLIES 9
Advocate II
Advocate II

Same here!
Community Champion
Community Champion

Hi @JamesM,

There are many people experience issues right now. For your case in particular (being in Australia), support.powerapps.com shows a known issue.

It will likely be resolved soon.

 

@t19670, are you in Australia too?

No In UK

Wow ok. Does your error message show "Office365Users" as the culprit or is another Connector listed?

Same issue, NYC, USA . 

 

file-3.jpeg

The error is:
The requested operation is invalid.
Server response: Error from token exchange: Bad authorisation token. The access token has missing scopes for Audience https://apihub.azure.com AllowedScope [user_impersonation] TokenScope:Runtime.All

Looks like there is potentiall two things going on. One involving "Australia" as a whole hence @JamesM's OP and another involving "everyone" who uses the Office365Users connector.

I say this because support.powerapps.com lists a known issue in Australia and @JamesM is the only one i've seen so far who has a Flow issue. All others (that I've seen) are related to the O365 connector.

Our license here is the O365 license / plan, not sure if that has bearing. My App uses only the following types of external calls: 

 

- Calls to MS Flow (to invoke Azure Table Storage, HTTP requests etc)

- Calls to a HTTPS Custom Connector (which backs onto AWS API Gateway) 

 

Both are in a non-working state at the time of writing. 

You know what... that makes me think of something...

There is a big licensing change happening right now  ("2/2019") that will require a PowerApps Plan 1 license for all users of apps with Custom Connectors and HTTP Calls in Flow. (there are all kinds of caveats so read the post thoroughly)

Wonder if the back end changes are causing this issue.

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (81,615)