cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
nbarsley1
Advocate II
Advocate II

An Error Occurred on the Server

Looks like all of our apps arent working. 

Office365Users.MyProfile failed: { "Message": "API Hub token exchange internal server failure.", "SourceUri": "https://msmanaged-na.token.azure-apim.net/tokens/msmanaged-na/office365users/b115480cc7594236bac5d01...", "IsCachedResponse": "false" }

 

Session ID: 1801e2c9-3756-4e34-93b2-e3098aa89d70
PowerApps 3.19034.10 

43 REPLIES 43
Anonymous
Not applicable

Would it be related at all that an app and flows for a single user would not work correctly? I first noticed all of the above failing for one user, and then everyone experienced it. So I just wrote it off as a system wide issue as described here. Then, after thinking it was all fixed, the same user is still experiencing issues when no one else is. 

 

In particular, I have an app that shows "Welcome [current user name]". They can't see the home page. Also, any workflows that are triggered by them seem to fail on timeout issues. If it's not one thing, it's another. 

Sorry for the back and forth, everyone. We did mitigate, but have seen a small resurgence. Our team is continuing to investigate, but some users may still be impacted. We are tracking this extremely closing.

Thanks,
Clay.
David7
Frequent Visitor

We are having an issue with extreme slowness getting data from our on premise sql server.  It began this morning (5 hours ago) and continually got slower and slower.  All our apps are ununsable.  This has never happened before.  We tried rebooting the SQL server, and a few queries ran quick, then it got extremely slow again. (20 minutes to load less than 100 rows)

Anonymous
Not applicable

Still facing same error.  

 

Even having them try in incognito/private browsers the experience is still the same for the majority of users here.  We intermittent and the experience varies as well.  

@David7  This sounds like it may be unrelated, I'd suggest logging a support incident so your issue can be investigated separately


@David7 wrote:

We are having an issue with extreme slowness getting data from our on premise sql server.  It began this morning (5 hours ago) and continually got slower and slower.  All our apps are ununsable.  This has never happened before.  We tried rebooting the SQL server, and a few queries ran quick, then it got extremely slow again. (20 minutes to load less than 100 rows)



.

Thanks,
Clay.

Clay, Perhaps it is unrelated.  But one user also got the small error below after waiting 3 minutes.  Sorry I'm not following the exact issue in this thread, and we also plan to open a ticket.

error.png

Anonymous
Not applicable

The flows that are failing have the following details: "Http request failed with status code 'ReceiveFailure' and status message: 'The underlying connection was closed: An unexpected error occurred on a receive.'." Is this a related issue?

donavanmarais
Regular Visitor

Does this have anything to do with the updates to SharePoint that are rolling out today? I'm seeing many major UI changes to SPO.

David7
Frequent Visitor

At the moment, the problem I was having with extreme slowness has gone away.

At the moment, my apps seem to be running back to normal as well.

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,821)