cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
PY_1
Frequent Visitor

An existing powerapp is not opening for existing users of the app. Owners can open, new users can open.

Hi there,

we changed the connections on the flow. 

So we have re-added the flow and re-shared the app but for all the existing users are redirected to start a trial page.

It is not license issue because the same users can open other apps in the same environment. Currently we are under E5 plan.

 

We as owners can edit/play the app just fine. when we add any new users it is opening fine. 

 

Please help us fix the issue.

Thanks

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
PY_1
Frequent Visitor

Hi All,

 

Thanks for your reply. The issue is because of Premium connectors in the app. 

 

Because of a GrandFathered tenant, some of the premium connectors are free but some are not.

 

Regards

View solution in original post

5 REPLIES 5
a-ovbord
Microsoft
Microsoft

Hi @PY_1,

 

This might not be the case, but I thought it would be worth mentioning: E5 is a bundle of licenses.

Did you check with one of these users if the Power App license is enabled for them?

If that toggle for the license is enabled for that specific user?

 

Thank you,

Ovidiu

PY_1
Frequent Visitor

Hi Ovidiu,

 

Yes Powerapps for Office 365 is enabled for these users. They were working with this app for almost 3 months now and they can work with other powerapps just fine.

 

We have applied bypass consent (Set-AdminAppApisToBypassConsent -AppName) on this app before. 

Can this be causing the issue because the connection on the flow changed now?

 

Thanks.

max81
Kudo Kingpin
Kudo Kingpin

Do you maybe use some premium connection inside that app?

a-ovbord
Microsoft
Microsoft

Hi @PY_1 ,

 

Did you manage to identify the issue?

As @max81 mentioned, if you use custom or premium connectors or access to on-prem data the Office E5 package will not allow them to access that.


If you found the info sent so far useful and you managed to solve your request, please update here and press on Accept as solution.

This will help future customers in finding the solution to the same issue.

 

Thank you,

Ovidiu Bordea

PY_1
Frequent Visitor

Hi All,

 

Thanks for your reply. The issue is because of Premium connectors in the app. 

 

Because of a GrandFathered tenant, some of the premium connectors are free but some are not.

 

Regards

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

MBAS on Demand

Microsoft Business Applications Summit sessions

On-demand access to all the great content presented by the product teams and community members! #MSBizAppsSummit #CommunityRocks

Power Apps June 2021

June Power Apps Community Call

Don't miss the call this month on June 16th - 8a PDT

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (49,564)