cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
SkiDK
Solution Sage
Solution Sage

App not retrieving column from returned collection Power Automate flow

Hi Everyone,

 

I'm kind of stuck with something. I have an app, which retrieves a collection from a Power Automate flow. Everything works fine, except that one column does not get picked up.

 

The flow responds to the app with a Response connector. In the Response Body JSON Schema everything is set correctly (note the BankId which is not retrieved):

 

 

{
    "type": "array",
    "items": {
        "type": "object",
        "properties": {
            "@@odata.etag": {
                "type": "string"
            },
            "ItemInternalId": {
                "type": "string"
            },
            "ID": {
                "type": "integer"
            },
            ...
            "IBAN": {
                "type": [
                    "string",
                    "null"
                ]
            },
            "Bank_x0020_Account": {
                "type": [
                    "string",
                    "null"
                ]
            },
            "BankId": {
                "type": [
                    "string",
                    "null"
                ]
            },
            ...
        },
        "required": [
            "@@odata.etag",
            "ItemInternalId",
            "ID"
        ]
    }
}

 

As far as I see, this work correctly because when I check the output of a successful run, it shows the BankId as a column with its value:

SkiDK_0-1618479567472.png

Even when I put BankId as required, results are the same.

 

So that's why I presume this is a problem with the app. When the collection is retrieved, and everything else works, the column is still missing:

SkiDK_1-1618479696142.png

 

The source from which the Power Automate flow gets the data which it sends to PowerApps, is a SharePoint document library.

 

Someone know what the issue here is?

 

EDIT: When I try to re-add the flow in the app, I get an 'Registering Error'.

SkiDK_2-1618480608269.png

 

Many thanks!

0 REPLIES 0

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (83,518)