cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Helper III
Helper III

App start time Error

Hi,

 

When i app start am getting a following error,

Error.png

 

I dont know why its shows.

 

How to overcome this error.

 

Thanks,

Dhinesh

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

Hi@Dhinesh28R,

Could you please make that you are running the latest version of the app?

Publish your app, refresh your connection and then run your app.

If the error is still, please consider to check the following blog about Shoutout:

https://www.youtube.com/watch?v=LDEJD2LKRkc

Check this video to see if this could help on how to set the App correctly.

Also, I recommend you provide your AppID and session ID, open a ticket here:

Support Ticket 

Hope it could help you there.

Regards,

Qi

 

View solution in original post

4 REPLIES 4
Community Support
Community Support

Hi@Dhinesh28R,

Could you please tell me that:

If you have ever edited the app and try to run the app without publish the version that you have edited?

Generally, if you have updated the app but not publish it, PowerApps will try to run the old version that may cause the load error.

In addition, please consider take a try to turn off "Delayed load" option and "Improved app rendering (final validation)" option within Advanced settings of App setting of your app, re-publish your app, check if the issue is solved.

If the above could not solve your problem, please provide more details.

Regards,

Qi

HI @v-qiaqi-msft

   Some times i edited app and run without published.

 Now also error coming. I turned off Delayed load.

And Improved app rendering (final validation) option not shown in my app settings.

 

Thanks,

Dhinesh

Hi@Dhinesh28R,

Could you please make that you are running the latest version of the app?

Publish your app, refresh your connection and then run your app.

If the error is still, please consider to check the following blog about Shoutout:

https://www.youtube.com/watch?v=LDEJD2LKRkc

Check this video to see if this could help on how to set the App correctly.

Also, I recommend you provide your AppID and session ID, open a ticket here:

Support Ticket 

Hope it could help you there.

Regards,

Qi

 

View solution in original post

Hi @v-qiaqi-msft ,

Found an issue man.

In my app i deleted a collection but within my code i put a collection name in somewhere. So, i remove a collection name from my code Now its working fine man.

 

Thanks,

Dhinesh

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (67,050)