cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Anonymous
Not applicable

Attachments not getting downloaded! BLOB error!

Hi friends & experts, 

I am have a SharePoint list customized form with attachments field. 

NNikumbh_1-1594114336841.png

When I am trying to download any attachment by clicking on them, its giving me below error: 

NNikumbh_0-1594114110309.png

I remember to see this was working few days back. There is no filter condition used in the items property, its all default settings. 

 

Can anyone please help in this urgently? 

 

Regards.

3 REPLIES 3
cvetek
Frequent Visitor

I have the same issue.

SenVQuy
Frequent Visitor

goto website https://make.powerapps.com/

login with your account

Click tag Data in left navigate tab

click connections

find sharepoint connect with there apps

click switch account and re-login

goodlook

Thirvo
Regular Visitor

Hey,

 

Late to the question, but ran into same problem today. What fixed it for me was to change the datacard data value to AbsoluteUri from id (pretty sure I had set it to AbsoluteUri initially, but was changed to id for some reason)

Thirvo_0-1631700408277.png

 

BR,

Tommi

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,464)