cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Super User
Super User

BUG: OnStart Not Firing; Weird UI Stuff

@KickingApps and I are experiencing OnStart not firing AND IDE UI differences (though we're both in the same region).

Symptoms:

  • Started ~9-12PM PST
  • OnStart does NOT fire when the app is opened in the IDE
  • OnStart does NOT fire when app is opened on iPhone
  • Must click the "Run OnStart" option in the IDE
  • Chrome browser: Version 73.0.3683.86 (Official Build) (64-bit)
  • OS: Windows 10
  • One of us is also seeing the following when mobile app opens
    • image.png

UI Diffs:

  • Tree view is in different places
  • image.png
  • image.png

Work Arounds:

  • @KickingApps put a button in app that runs OnStart to fire the code on Mobile
1 REPLY 1
Highlighted
Power Apps
Power Apps

Re: BUG: OnStart Not Firing; Weird UI Stuff

Thank you for reporting the ui issue. We have released a new version of PowerApps to the app stores that should fix this issue. Please install the latest app from the store and let us know if you still see the banner.

Helpful resources

Announcements
secondImage

New Return to Workplace

Reopen responsibly, monitor intelligently, and protect continuously with solutions for a safer work environment.

August 2020 CYST Challenge

Check out the winners of the recent 'Can You Solve These?' community challenge!

Experience what’s next for Power Apps

Join us for an in-depth look at the new Power Apps features and capabilities at the free Microsoft Business Applications Launch Event.

Check this Out

Helpful information

Featuring samples like Return to the Workplace and Emergency Response Applications

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,536)