cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
SPDevOne
Level: Powered On

Bug Report: Rate control not working in Android Device

Hi,

 

It seems that "Rating" control is not working in Android devide. I have tried many times but it not allow me to mark rate.

 

I'm creating app for client in which Rate control is very important. Please give support on it.

 

Thanks

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
SPDevOne
Level: Powered On

Re: Bug Report: Rate control not working in Android Device

Hi @v-monli-msft,

 

Today I have tried in my Android device. It is working fine. I think there is some issue with Rate controls which not works every time. I have faced same issue in web studio (preview), it is not working every time.

View solution in original post

3 REPLIES 3
Community Support Team
Community Support Team

Re: Bug Report: Rate control not working in Android Device

Hi,

 

I just tested with the following example in Android phone and the rating control works just fine.

https://powerapps.microsoft.com/en-us/tutorials/control-rating/

 

Make sure that both Android version and PowerApps version is the latest on your device.

 

May I know the detailed information about your app and controls? Also, will the rating control in the app works on ios, or desktop studio?

 

Regards,

Mona

Community Support Team _ Mona Li
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
SPDevOne
Level: Powered On

Re: Bug Report: Rate control not working in Android Device

Hi @v-monli-msft,

 

Yes, my android and powerapp is update to date.

 

My app is about feedback. There are number of questions in app, which comes one by one on next button click. User can rate each questions out of 5 star. 

 

No, I have not tried in ios and desktop studio is not installed in my system.

 

Thanks

SPDevOne
Level: Powered On

Re: Bug Report: Rate control not working in Android Device

Hi @v-monli-msft,

 

Today I have tried in my Android device. It is working fine. I think there is some issue with Rate controls which not works every time. I have faced same issue in web studio (preview), it is not working every time.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Apps Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

SecondImage

Difinity Conference

The largest Power BI, Power Platform, and Data conference in New Zealand

Top Kudoed Authors (Last 30 Days)
Users online (3,405)