cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Akshay_Manke
New Member

Button Click is not Working After Publishing the App

Hello All,

 

I have an App where i have added a Gallery. As per the standard practice, I have added the below code in to the button.

 

Set(Var1, ThisItem) && Navigate(Screen_1)

 

 

The problem is that, it is working in the studio mode (Dev Mode) but not after publishing the App. I tried the below.

1. Checked by changing the code as | Set(Var1, ThisItem); Navigate(Screen_1) |

2. Changed the variable

 

But no any change. Can anyone please help on the same?

 

Many Thanks in advance.

 

Kind Regards,

1 REPLY 1
MarvinBangert
Responsive Resident
Responsive Resident

Hi @Akshay_Manke 

what in special is not working properly? Is the variable not set or does the navigate not work or both?

You can monitor your app to check if there are any errors: Canvas app debugging with Monitor - Power Apps | Microsoft Docs

Did you checked it with the monitor already?

 

Hope this helps you!

Best regards
Marvin

If you like this post, give a Thumbs up. If it solved your request, Mark it as a Solution to enable other users to find it.

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

Power Apps Community Call

Monthly Power Apps Community Call

Did you miss the call?? Check out the Power Apps Community Call here!

secondImage

Experience what’s next for Power Apps

See the latest Power Apps innovations, updates, and demos from the Microsoft Business Applications Launch Event.

Power Platform ISV STudio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage applications post-AppSource publish.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (47,702)