cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Can no longer connect to SharePoint XML library

I have an xml library of legacy infopath forms which I am using as a data source for a powerapps form.

 

I created the powersapp form and added the xml library as a data connection.  This had been working fine with no problems.

 

Today the form can no longer communicate with the library, when I add the data connection again or refresh I get the error Specified record not found, Server Response: List not found, but when i click edit I can navigate to the xml library with no problems.

 

 If i try to add the same data source to another powerapps form I get the same error.

 

Is there a reason for this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Frequent Visitor

Found the reason another user had added spaces in the library name

View solution in original post

1 REPLY 1
Frequent Visitor

Found the reason another user had added spaces in the library name

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call- January

Mark your calendars and join us for the next Power Apps Community Call on January 20th, 8a PST

PP Bootcamp Carousel

Global Power Platform Bootcamp

Dive into the Power Platform stack with hands-on sessions and labs, virtually delivered to you by experts and community leaders.

secondImage

Power Platform Community Conference On Demand

Watch Nick Doelman's session from the 2020 Power Platform Community Conference on demand!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (6,473)