cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Frequent Visitor

Can no longer connect to SharePoint XML library

I have an xml library of legacy infopath forms which I am using as a data source for a powerapps form.

 

I created the powersapp form and added the xml library as a data connection.  This had been working fine with no problems.

 

Today the form can no longer communicate with the library, when I add the data connection again or refresh I get the error Specified record not found, Server Response: List not found, but when i click edit I can navigate to the xml library with no problems.

 

 If i try to add the same data source to another powerapps form I get the same error.

 

Is there a reason for this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Frequent Visitor

Found the reason another user had added spaces in the library name

View solution in original post

1 REPLY 1
Frequent Visitor

Found the reason another user had added spaces in the library name

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (102,667)