cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Advocate I
Advocate I

Can't update or create a custom connector

Hey there,

 

Since yesterday I'm not able to either create or update a custom connector. The error message is the following:

 

User with object id '063f8669-fdab-4701-a32a-0561323876e3' and scopes 'Approvals.Manage.All, Flows.Manage.All, Flows.Read.All' does not have permission to call route 'POST/PROVIDERS/MICROSOFT.POWERAPPS/APIS/'

 

I tried to do so on an other Microsoft account of my even on a other computer. Still no success.

34 REPLIES 34
New Member

I am also getting similar error from todays morning, unable to update existing as well as create new custom connector

 

I am getting

 

User with object id '9b7452fd-9f7e-4825-bdac-93a56e9dc75f' and scopes 'Approvals.Manage.All, Flows.Manage.All, Flows.Read.All' does not have permission to call route 'POST/PROVIDERS/MICROSOFT.POWERAPPS/APIS'.

 

Any one have resolution for this

Advocate I
Advocate I

Has anyone tried using different accounts as well?

 

Regular Visitor

I am also getting the same error. any update on this?

Frequent Visitor

Hi All,

Getting the same error, any updates ?

 

Thanks in Advance.

Regular Visitor

Same issue here.

Post Prodigy
Post Prodigy

Same issue!

@EvanChakiMSFT  You were the go-to person for the same error on a different issue, in this thread: https://powerusers.microsoft.com/t5/Building-Power-Apps-Formerly/Sign-in-Issues-Sharepoint-list-form...

Can you assist us with the similar issue we're having?

Frequent Visitor

Hi there,

 

This is maybe not the same issue but there is some informations.

 

A colleague of mine cannot create a custom connector  since this morning (Timezone Paris, France) and had this error message : "Cannot read property 'InnerException' of undefined".

Apparently, when he's using a Virtual Machine based in US the creation/update is working fine and when he's using a local machine based in Europe, he's getting the issue.

 

On my side with the same OpenAPI file and a local machine based in Europe, I cannot reproduce the issue, all is working fine.

 

I hope those few informations will help you to find a solution

I don't believe that is related to this issue. 

Helpful resources

Announcements
New Badges

New Solution Badges!

Check out our new profile badges recognizing authored solutions!

New Power Super Users

Congratulations!

We are excited to announce the Power Apps Super Users!

Power Apps Community Call

Power Apps Community Call: February

Did you miss the call? Check out the Power Apps Community Call here.

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite

Join digitally, March 2–4, 2021 to explore new tech that's ready to implement. Experience the keynote in mixed reality through AltspaceVR!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (27,661)