cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Stone_Database
Advocate II
Advocate II

Cannot Connect to any Connectors in Application Editor.

Hey All, 

 

The past couple days I've been having an issue where all data connections in an app (though, not in other apps with similar connections) are "Not Connected". and I get the attached error when trying to refresh them.

 

These are all connections to SharePoint Online lists. 

Troubleshooting I have taken so far:

-Used "Save As" to create a new version of the app - no resolution.
-Created a new Canvas app, and connected it to the same connectors - they all connect without issue.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
a-ovbord
Microsoft
Microsoft

Hi @Stone_Database,

 

Did you try to remove the connections from the app and re-add them?

 

Thank you,

Ovidiu

View solution in original post

1 REPLY 1
a-ovbord
Microsoft
Microsoft

Hi @Stone_Database,

 

Did you try to remove the connections from the app and re-add them?

 

Thank you,

Ovidiu

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
PA User Group

Welcome to the User Group Public Preview

Check out new user group experience and if you are a leader please create your group

MBAS Attendee Badge

Claim Your Badge & Digital Swag!

Check out how to claim yours today!

secondImage

Are Your Ready?

Test your skills now with the Cloud Skill Challenge.

secondImage

Demo Extravaganza is Back!

We are excited to announce that Demo Extravaganza for 2021 has started!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (69,581)