cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
mrstian89
Helper V
Helper V

Cannot add attachment to existing record

Hi!
I have an app with a table storing different items.

One can add attachments to each of these items.

I have an (probably security related) issue for my users.

 

When they add a new item and attach attachments at the same time, the attachemnts are stored as one should expect.

If they add the item, and later wants to add an attachment (in edit mode), the attachments does not stick after saving.

 

For med (with admin priveliges) it does work either way.

 

Any suggestion on how to fix this?

There are no error messages. Is there a security role they are missing for attachments?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
mrstian89
Helper V
Helper V

They were missing the right security level of "Append".

View solution in original post

1 REPLY 1
mrstian89
Helper V
Helper V

They were missing the right security level of "Append".

Helpful resources

Announcements
Power Apps News & Annoucements carousel

Power Apps News & Announcements

Keep up to date with current events and community announcements in the Power Apps community.

Community Call Conversations

Introducing the Community Calls Conversations

A great place where you can stay up to date with community calls and interact with the speakers.

Power Apps Community Blog Carousel

Power Apps Community Blog

Check out the latest Community Blog from the community!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (4,509)