cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
SamWinter
Level: Power Up

Collect(Sammlung2;myconnec... rest api custom connector returns ONLY "TRUE" VALUES

Hello

i did a custom connector and tested it with a manual trigger. I successfuly got all the data i need. Now i need all this data in my powerapp i created a button with this code:

"Collect(Sammlung2;myconnectorname.getprospectcount("mytoken")) "

 

it works without errors but the problem is i am only getting "TURE" values as result in my Collection "Sammlung2" and not for example the expected values like prospect count  40 or more complex data structures from other api requests like prospect name,address. Every request(getprospectcount or getprostepcts ...) goes through but every time my collection is getting filled with just TUREs strings

 

the datastructure looks like this  i think the problem is that it always start with "result" array ?:

{ "result": [ { "id": "string", "version": "string", "a ....

"https://www.weclapp.com/api2/#/"

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Dual Super User
Dual Super User

Re: Collect(Sammlung2;myconnec... rest api custom connector returns ONLY "TRUE" VALUES

HI @SamWinter 

 

To resolve this please update the 'getprospectcount' action in the Definitions in your custom connectors, you need to add a response sample into the default 200 response body, once you updates the response body, recreate the connection of this connector in your app and this will work as per your expectations.
MicrosoftTeams-image (162).png

 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

1 REPLY 1
Dual Super User
Dual Super User

Re: Collect(Sammlung2;myconnec... rest api custom connector returns ONLY "TRUE" VALUES

HI @SamWinter 

 

To resolve this please update the 'getprospectcount' action in the Definitions in your custom connectors, you need to add a response sample into the default 200 response body, once you updates the response body, recreate the connection of this connector in your app and this will work as per your expectations.
MicrosoftTeams-image (162).png

 

 

Hope this Helps!

 

If this reply has answered your question or solved your issue, please mark this question as answered. Answered questions helps users in the future who may have the same issue or question quickly find a resolution via search. If you liked my response, please consider giving it a thumbs up. THANKS!

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
thirdimage

Power Apps Super User Class of 2020

Check it out!

thirdimage

New Badges

Check it out!

thirdimage

Power Apps Community User Group Member Badge

Fill out a quick form to claim your user group badge now!

sixthImage

Power Platform World Tour

Find out where you can attend!

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Power Platform 2019 release wave 2 plan

Features releasing from October 2019 through March 2020

SecondImage

Difinity Conference

The largest Power BI, Power Platform, and Data conference in New Zealand

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (5,348)