cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Resolver II
Resolver II

Custom APIs result in Resource Not Found

Hello,

 

I am using Custom APIs for my app. What happens is that:

  • I had an old version of the api app and swagger file, they work well with the app
  • Then when I add new functions to the api app and update the swagger file.
  • The old functions works, but the new ones don't and result in Resource Not Found
  • I tested with web version of the PowerApps, it doesn't work as well
  • I tested API app on browsers, they all work.

Does cache involve into this? I already clear it by using Windows's Disk Cleanup and it doen't help

Anyone has any idea?

 

 

7 REPLIES 7
Highlighted
Community Support
Community Support

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

Hi Hngdev,


How about deleting the old connection and re-creating a connection with Custom Apis? please try if this works.

 

Best regards,
Mabel Mao

 

Community Support Team _ Mabel Mao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.
Highlighted
Resolver II
Resolver II

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

Thank you,

Unfortunately, it didn't solve the problem.

Highlighted
Advocate III
Advocate III

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

Hi,

 

Spoiler
• I tested API app on browsers, they all work.

Do you mean PowerApp application or Swagger UI?

 

 

Regards,

Highlighted
Resolver II
Resolver II

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

It happened to my PowerApps application.

Thing I figured out is that I named the connections the same for the old and new custom APIs, and I think there're some kinds of caches that stored the old one. When I changed the connection's name, it just worked.

Highlighted
Regular Visitor

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

Did your problem solved?

 

1. Sometimes when microsoft update the powerapps platform the api custom connection is affected (experience it 4 times)

2. Can you show or send me personally the swagger file? (hard to imagine what is wrong)

 

If you are not using HTTP, you are not in the cloud.
Highlighted
Advocate III
Advocate III

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

Look like bug on cloud. I face with same issue (API) is not update after add the new func. or amend on existing. What i did

 

1. Remove Existing Connector on PowerApp, Save and exit PowerApp.

2. Delete and Load Latest API to cloud.

3. Add back Connector to PowerApp.

4. Run PowerApp but still using previous Connector.

 

But it effect if we use with new name.

 

Regards,

Highlighted
Resolver II
Resolver II

Re: Custom APIs result in Resource Not Found

Thank you, yukonn,

Another way to look at it.

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

Power Platform ISV Studio

Power Platform ISV Studio

ISV Studio is designed to become the go-to Power Platform destination for ISV’s to monitor & manage published applications.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Tech Marathon

Maratón de Soluciones de Negocio Microsoft

Una semana de contenido con +100 sesiones educativas, consultorios, +10 workshops Premium, Hackaton, EXPO, Networking Hall y mucho más!

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (3,771)