cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
memsim1010
Helper II
Helper II

Custom Connector- 404 Resource Not Found

Hello there,

 

I am building an app with a Pen Input for signatures.  I will eventually save the data from Powerapps to OD4B as a .htm file then, convert it to a PDF.  

 

I am trying to pass the Pen Input image to Flow using a Custom Connector an a Swagger file as described in this video by @Anonymous:

https://www.youtube.com/watch?v=mp-8B1fLrqs&feature=youtu.be

I have double checked my host and base path. 

 

I also updated my host path omitting the :443 as he indicated in this article:

http://www.cleverworkarounds.com/2017/11/13/a-sample-openapiswagger-file-for-powerapps/comment-page-1/

 

Here is my swagger file for reference:

{
  "swagger": "2.0",
  "info": {
    "description": "Convert the signature of a waiver",
    "version": "1.0.0",
    "title": "WaiverHandler"
  },
  "host": "prod-26.westus.logic.azure.com",
  "basePath": "/workflows",
  "schemes": [
    "https"
  ],
  "consumes": [],
  "produces": [],
  "paths": {
    "/098f3ca44d7d40c493.../triggers/manual/paths/invoke": {
      "post": {
        "summary": "Convert Waiver Signature",
        "description": "Convert Waiver Signature",
        "operationId": "ConvertSig",
        "consumes": [
          "multipart/form-data"
        ],
        "parameters": [
          {
            "name": "api-version",
            "in": "query",
            "default": "2016-06-01",
            "required": true,
            "x-ms-visibility": "internal",
            "type": "string"
          },
          {
            "name": "sp",
            "in": "query",
            "default": "/triggers/manual/run",
            "required": true,
            "x-ms-visibility": "internal",
            "type": "string"
          },
          {
            "name": "sv",
            "in": "query",
            "default": "1.0",
            "required": true,
            "x-ms-visibility": "internal",
            "type": "string"
          },
          {
            "name": "sig",
            "in": "query",
            "default": "AcjWxasejZ...",
            "required": true,
            "x-ms-visibility": "internal",
            "type": "string"
          },
          {
            "name": "file",
            "in": "formData",
            "description": "Signature File",
            "required": true,
            "type": "file"
          },
          {
            "name": "filename",
            "in": "query",
            "description": "Name of signature file",
            "required": true,
            "type": "string"
           }
        ],
        "responses": {
          "200": {
            "description": "successful operation"
          }
        }
      }
    }
  },
  "definitions": {},
  "parameters": {},
  "responses": {},
  "securityDefinitions": {},
  "security": [],
  "tags": []
}

No matter what I do I cannot get the PenInput.Image to Flow.  I have tried to recreate the flow, recreate the swagger file and have recreated the custom connector a dozen times.  No dice.  Can anyone help me with this?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
v-micsh-msft
Community Support
Community Support

Didn't tried this.

But there is a much easier way to pass the image for Pen Input control from PowerApps to Microsoft Flow:

The No-Code solution to Save Picture Files from PowerApps to Flow

 

Please take a look at the method mentioned in the blog above to check if it works for your scenario.

 

If you would like to keep working on the custom connector part, please post back to let me know.

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

1 REPLY 1
v-micsh-msft
Community Support
Community Support

Didn't tried this.

But there is a much easier way to pass the image for Pen Input control from PowerApps to Microsoft Flow:

The No-Code solution to Save Picture Files from PowerApps to Flow

 

Please take a look at the method mentioned in the blog above to check if it works for your scenario.

 

If you would like to keep working on the custom connector part, please post back to let me know.

Regards,

Michael

Community Support Team _ Michael Shao
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
UG GA Amplification 768x460.png

Launching new user group features

Learn how to create your own user groups today!

Community Connections 768x460.jpg

Community & How To Videos

Check out the new Power Platform Community Connections gallery!

M365 768x460.jpg

Microsoft 365 Collaboration Conference | December 7–9, 2021

Join us, in-person, December 7–9 in Las Vegas, for the largest gathering of the Microsoft community in the world.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (1,274)