cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Highlighted
Super User
Super User

Custom Connector: "Try Back in a Few Minutes" Next Day

Kind of baffled here. As soon as I hit "Test" on a Custom Connector, it immediated says:

  • "Request failed. Please try again in a few minutes."

I've waited 24 hours and still get same message. When I try the CC from an app, the message says:

  • <CustomConnectorName.MethodName> "failed: Server returned an HTTP error" 
  • I'm pasting in a POST query from PostMan that works without issue.

image.png

**EDIT:**
While posting this, I tried one more thing: 

  • Deleted the Connector FROM ALL APPLICATIONS
  • Then rebuilt it from scratch, naming it something unique
  • NOW, I get a Status200!

image.png

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Hi @v-yuxima-msft ,
Thank you for checking back. Yes, the issue has been resolved.
Solution

  • Deleted and rebuilt the Custom Connector again.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Support
Community Support

Hi @ericonline ,

 

Thanks for your post.

Is the issue is solved or is still there?

 

Best Regards.

Yumia

Highlighted

Hi @v-yuxima-msft ,
Thank you for checking back. Yes, the issue has been resolved.
Solution

  • Deleted and rebuilt the Custom Connector again.

View solution in original post

Helpful resources

Announcements
Community Conference

Power Platform Community Conference

Check out the on demand sessions that are available now!

News & Announcements

Community Blog

Stay up tp date on the latest blogs and activities in the community News & Announcements.

secondImage

Power Platform 2020 release wave 2 plan

Features releasing from October 2020 through March 2021

Community Highlights

Community Highlights

Check out the Power Platform Community Highlights

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors
Users online (9,671)